Qui som?

Pediatria de Ponent agrupa professionals de la pediatria, en el sentit més ampli, que treballem a la demarcació de Lleida (Terres de Ponent).

La web i totes les eines de la xarxa social de què disposa Pediatria de Ponent tenen com a finalitat aglutinar les i els professionals que treballem en aquest territori a fi de millorar l’atenció professional que dispensem a la població pediàtrica i a les seves famílies.

Missió:

La "salut pediàtrica".

Pediatria de Ponent vol treballar, de manera cooperativa, per a la promoció de la salut de la població infantil i juvenil de les Terres de Ponent.

Visió:

Esdevenir un grup de referència en qualsevol tema que afecti a la Pediatria a Lleida.

Valors:

Compromís amb la Pediatria, comunicació, independència, treball en equip, sinergisme, rigor científic, humanitat, transparència, optimització.

La presència de Pediatria de Ponent a la xarxa respon a la necessitat de tenir veu pròpia i independent en els temes relacionats amb tot allò que fa referència a la pediatria. Alhora que també es podrà utilitzar com a mitjà d’expressió i de comunicació de la Secció Col·legial de Pediatria del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL). El responsable del manteniment de la web és Ramon Capdevila Bert. Col·legiat número 2977, al Col·legi Oficial de Metges de Lleida.