La informació del web està dirigida a tots i totes els/les professionals que treballen a les terres de Lleida i, en general, a tots els professionals de la salut interessats en la pediatria. En cap cas el material recollit aquí pot substituir la consulta directa amb la/el professional de la salut per part dels pacients o les seves famílies. 

A través del correu electrònic podeu contactar amb Pediatria de Ponent, sempre per a consultes sobre el web o sobre les eines tic que fem anar. 


NO s'acceptaran consultes sobre patologia pediàtrica. Aquest site no té la funció de consultori pediàtric. 

Notícies

La Unitat Territorial d’Infecció Nosocomial i Política Antibiòtica (UTIN), el grup PROA de Lleida –P-ILEHRDA- i la Direcció Clínica Territorial de Pediatria han distribuït 200 exemplars del conte Inés y las bacterias en el marc d’una campanya de conscienciació que mostra els perills de la resistència antimicrobiana. El conte, cedit per la fundació ECODES al grup P-ILEHRDA en la seva faceta d’harmonització compartida PROA, s’ha distribuït als Centres d’Atenció Primària, la planta d’hospitalització de Pediatria i les consultes de Pediatria de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova. A més, s’han elaborat cartells amb un codi QR perquè totes les persones interessades se’l puguin descarregar digitalment (adjunt).

Entrevista al programa Cafeïna, de Lleida TV, sobre el tema Salut Digital a l'edat pediàtrica.

Des de pediatriadeponent condemnem l'agressió russa al poble ucraïnès.  

El nostre suport a totes les persones que vetllen per la salut de la població infantil a Ucraïna en aquesta guerra.